Персоналната ми оценка за д-р Костадин Ангелов винаги е била висока.

...
Персоналната ми оценка за д-р Костадин Ангелов винаги е била висока.
Коментари Харесай

Москов: Опасно ще е, ако БСП се върне на власт, това трябва да се предотврати

 " Персоналната ми оценка за доктор Костадин Ангелов постоянно е била висока. Той би трябвало да построи явен проект за ограничение на епидемията, за всичко останало няма политическа вола. Той е човек, който познава системата, с мениджърски опит. Но като говорим за смяна, тя не може да бъде кадрова. Кадровата смяна може да усъвършенства методът, по който работи един мениджърски екип. Въпросът е каква е политиката, която тази смяна води след себе си ", съобщи някогашният здравен министър Петър Москов.

" Кирил Ананиев се оправи в степента, в която политическото му болшинство го беше излъчило и му разреши да се оправи ", сподели той пред БТВ.

" За мен е мистерия какви са целите на това ръководство в здравната и в други сфери "

" Това държавно управление е изчерпано в стратегически проект, само че може да се употребява за решение та тактически задания. Много е рисково Българска социалистическа партия да не се върне на власт и това трябва да се предотврати. "

" Този митинг е на хора, които споделят в огромната си част: " Не желаеме повече по този начин, не ни харесва! ".

" За мен като десен човек рискуваме служебно правителство с президент Румен Радев. Аз считам, че на фона на крясъка на улицата, това, което споделям, може би не е най-популярно ", разяснява Москов.

Той очерта три пътища за бъдещето на България след избори - социалистическият, демократичният и дясна консервативна опция.

" Всяка политическа опция би трябвало да се подреди под тези три други възможности. Другото е неистина ", разяснява още Петър Москов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР